Понад 45 мільйонів гривень субвенції отримали громади Буковини

25.09.2018 09:11   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Станом на 24 вересня 2018 року об’єднаними громадами області отримано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на загальну суму 45 522 тис. грн.

На цей час у Вашківецький громаді по двох об’єктах освітньої галузі роботи вже завершені. Шляхом реалізації проекту «Капітальний ремонт системи опалення Бабинського НВК (ЗОШ І-ІІ ст., - ДНЗ) в с. Бабино» суттєво зменшиться використання енергоресурсів. Минулого року тут замінили вікна за рахунок інфраструктурної субвенції, тепер оновили систему опалення, що суттєво зменшить витрати на опалення закладу та забезпечить комфортний мікроклімат приміщень і належні санітарно-гігієнічні умови перебування дітей у школі. Даний проект профінансований в повному обсязі, на суму 500 тис.грн.

Повністю завершені роботи по проекту «Капітальний ремонт внутрішніх приміщень (харчоблок, санвузли, заміна вікон) в Вашківецькому ДНЗ №1. На ремонт харчоблоку, санвузлів та заміну вікон витратили 1117,8 тис. грн.

Також здійснюється «Капітальний ремонт фасаду заміна віконних та дверних проємів на енергозберігаючі та встановлення енергоефективного опалення Замостянського БНТД та спортивного залу с. Замостя». Проектом передбачено проведення капітального ремонту фасаду, заміна вікон та дверей на енергозберігаючі, встановлення енергрефективного опалення. Загальна вартість проекту становить 659,5 тис. грн.

За матеріалами прес-служби Черніевцької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews