«Срібна терція» запрошує рівнян на свій сольний концерт

05.11.2018 22:25   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У них поєднались золоті голоси зі срібним звучанням народних інструментів. Вони - популяризатори української пісні та окраса будь-якого мистецького заходу. Так тонко як цей колектив ніхто не відчуває генетику та характер української пісні, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Міський будинок культури.

Лауреати мистецької премії імені Германа Жуковського та численних Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція» запрошує усіх на свій сольний концерт. Захід відбудеться 8 листопада о 19:00 у глядацькій залі Міського будинку культури. Тріо у складі керівника заслуженого працівника культури України Бориса Забути (баян), Тетяни Бенедюк (бандура) та Людмили Скрипки (скрипка) представить шанувальникам перлини своєї музичної-пісенної скарбниці. Ви почуєте більше 20 композицій серед яких українські народні та авторські пісні, класична і сучасна музика. Усі композиції аранжовані Борисом Забутою. Також глядачам буде представлений фільм «Пісенний гобелен», відзнятий про відомий рівненський гурт. 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews