На Буковині подружжя отруїлося сурогатним алкоголем

13.11.2018 13:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Чернівецький промінь

У Новодністровську подружжя отруїлося сурогатним алкоголем. Як повідомляє Північно-бессарабський інформаційний портал, 11 листопада бригада швидкої медичної допомоги міста Новодністровська терміново виїхала до пари, яка тривалий час зловживала спиртним. Як вдалось встановити на місці трагедії, чоловік і жінка 1977 та 1981 років народження отруїлися сурогатом алкоголя. Медики на місці надали першу допомогу, після чого їх доставили в реанімацію Сокирянської Центральної районної лікарні.

У постраждалих лікарі зафіксували загострення хронічних хвороб, викликане отруєнням неякісним алкоголем. На ранок 12 листопада стан чоловіка покращився, а от мешканка Новодністровськ перебуває у вкрай важкому стані. Лікарі роблять все необхідне для того, щоб врятувати життя постраждалої. Усе лікування проводиться за рахунок Сокирянської ЦРЛ. 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь