У Хотині відбувся конкурс професійного самовизначення «Міс та Містер професійність»

01.12.2018 20:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У четвер, 29 листопада, у м. Хотин відбувся конкурс професійного самовизначення «Міс та Містер професійність». Захід відбувся за ініціативи Хотинської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості та за сприяння управління освіти та відділу культури Хотинської районної державної адміністрації.

В конкурсі взяли участь 7 пар із навчальних закладів району. Вони представили професії «рятувальник», «лісівник», «військовий», «хореограф», «поліцейський», «бухгалтер», «лікар».

Конкурсанти мали можливість презентувати обрані професії в досить цікавій та оригінальній формі. Журі оцінювало конкурс за оригінальність, змістовність, розкриття теми та художню майстерність. Також учасники показали як виглядають «робочі будні», зробили в оригінальний спосіб рекламу обраної професії. Під час «Хвилинки слави» конкурсанти вразили глядачів майстерністю та здібностями, зокрема продемонструвавши вокальні та хореографічні здібності. А також продемонстрували відважність та хоробрість справжніх чоловіків - військових та рятувальників. Також учасники показали здібності у жанрі декоративно-ужиткового мистецтва, стали учасниками «Службового роману» та показали неупереджений погляд на нову медичну реформу.

«Під час сьогоднішнього заходу, діти продемонстрували важливість обраної професії, наскільки вона є затребувана на ринку праці. Можу з впевненістю сказати, що в майбутньому вони оберуть саме таку професію, оскільки сьогодні показали не тільки акторські таланти, але і на відмінно «вжилися в професію». Цей конкурс доводить, що не важливо, яку професію обирають діти, за робітничими спеціальностями, чи будуть фахівцями, головне щоб вони були кращими у своїй справі, любили те чим займаються, тоді роботодавці неодмінно будуть ставати за ними в чергу» - зазначила директор Чернівецького обласного центру зайнятості, голова журі Любов Кожолянко.

Перемогу здобули учні Хотинської гімназії з професією військових, друге місце Хотинської ЗОШ №1  з професією лікарів, третє місце - Хотинський технікум, з професією бухгалтерів.

Переможці конкурсу отримали цінні призи від обласної служби зайнятості та роботодавців «своєї професії», для глядачів відбувся розіграш лотереї «Щасливий випадок».

За матеріалами прес-служби ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews