На Буковині посилять контроль за перевізниками

16.01.2019 22:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Для посилення контролю за нелегальними перевізниками та припинення їх незаконної діяльності на маршрутах загального користування області, забезпечення належного рівня транспортного обслуговування населення обласною державною адміністрацією та відповідними службами реалізується низка заходів.

За інформацією Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області, посадові особи Управління за грудень 2018 року перевірили 1368 транспортних засобів. Окрім того, проведено контроль за дотриманням автоперевізниками Положення про робочий час та час відпочинку водіїв автотранспортних засобів, виявлено 247 порушень, складено 335 актів за порушення законодавства про автомобільний транспорт під час перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, складено 6 актів за перевищення транспортними засобами нормативних вагових параметрів, нараховано плату за проїзд великовагових та (або) великогабаритних транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування на суму 166,02 євро, накладено штрафних санкцій на суму 186 830 грн., з яких до Державного бюджету перераховано 149 906 грн.;

Також функціонує оновлена база даних щодо нелегальних автоперевізників, для використання в організації роботи щодо припинення пасажирських перевезень, що здійснюються з порушенням вимог чинного законодавства. Виявлено 19 нелегальних перевізників, що здійснювали свою діяльність поза межами правового поля.

За інформацією Головного управління ДФС у Чернівецькій області, від початку року всі звернення громадян щодо порушень перевізниками вимог законодавства розглянуто та враховано інформацію від інших державних органів.

Також, на виконання доручень ДФС України, ГУ ДФС у Чернівецькій області в першу чергу зосереджено увагу на неконфліктних методах роботи, націлених на формування у суб’єктів господарювання переконання у доцільності прозорої господарської діяльності та повного декларування доходів. Крім того, проводилась роз’яснювальна робота, що базувалась на попередньому аналізі показників господарської діяльності платників податків, співбесіди, зустрічі, наради з платниками податків, співпраця, спрямована на пошук спільних прийнятих рішень щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та звітування щодо реальних обсягів виторгів суб’єктів господарювання.

За матеріалами ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews