У Чернівецькій обласній службі зайнятості назвали найвищі заробітні плати у лютому

22.02.2019 23:50   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано (станом на 22 лютого 2019 року)  1231 вакансію, з них є 102 пропозиції роботи із заробітною палатою від 10 тис. грн. Найбільшу -  15 тис. грн пропонують токарю, торгівельному представнику та двом керівникам середньої ланки (начальнику відділу та начальнику сектору приватних підприємств). Ці вакансії з’явилися на ринку праці у лютому.

«Вакансії, для фахівців робітничих спеціальностей і надалі залишаються в ТОП із найбільшою оплатою праці. Впродовж останніх кількох місяців спостерігаємо тенденцію до збільшення заробітної плати на комунальних підприємствах краю. Прогнозуємо, що із збільшенням кількості вакансій, зарплати і далі зростатимуть», - зазначає директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Зарплату 14 тис. грн пропонують головному бухгалтеру, 13,9 тис. грн  оператору телекомунікаційних послуг, 13 тис. грн виконавчому директору, по 12 тис. грн - головному механіку, електрику з ремонту електроустаткування, 11 тис. грн механіку налагоджувальнику. На заробітну плату 10,8 тис. грн є 6 вакансій котельників, на 10,5 тис. грн  електромонтажників схемників, таких є 25 пропозицій роботи. Із оплатою 10 тис. грн. є 23  вакансії слюсарів аварійно-видобувних робіт на КП «Чернівціводоканал», 6 вакансій торгівельних агентів, 3 -  судових експерти. Також на цю заробітну плату є вакансії водіїв, кухарів, барменів, модельєрів, бухгалтерів.

Станом на 22 лютого 2019 року служба зайнятості забезпечила роботою 1076 буковинців.

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews