На Демидівщині, після арешту майна неплатника аліментів, й гроші знайшлися на погашення заборгованості

05.03.2019 19:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У Демидівському районному відділі ДВС перебуває виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дочки в розмірі ¼ частини всіх видів заробітку (доходу) боржника. За словами начальника Демидівського районного відділу ДВС Оксани Якимець, чоловік не сплачував аліменти з квітня 2015 року. То ж станом на лютий 2019 року у нього виникла заборгованість у 15 392 гривні, інформує сайт управління юстиції.

– Державний виконавець арештував майно боржника. А також виніс та направив до виконання постанови про тимчасове обмеження неплатника аліментів у праві виїзду за кордон, керування транспортними засобами, полювання та володіння зброєю, – розповідає Оксана Якимець. – Крім того, стягувачу направили повідомлення про порядок звернення до органів досудового розслідування із заявою про притягнення неплатника аліментів до кримінальної відповідальності за статтею 164 КК України. В результаті вчинених державним виконавцем дій, боржник сплатив 16 585 гривень аліментів, повністю погасивши заборгованість перед дитиною.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews