Смакота без м’яса: Гречаники з грибним майонезом
Джерело: Українці сьогодні
Гречаники – дуже проста і смачна страва, особливо із пікантним грибним соусом, що нагадує майонез. До речі, цю смакоту можна їсти і в піст! Мене бабуся їх навчила готувати вже давно.
Гречаники з грибним майонезом
Для котлет: 200 г гречаної крупи, 6 картоплин, 1 цибулина, сіль. Для соусу: 200 г маринованих грибів, 100 г олії, 3 зубці часнику, сіль.
Картоплю відварити в кожушку, почистити, натерти на тертці з великими отворами. Зварити гречку.
Цибулину дрібно порiзати, злегка підсмажити, змішати з готовою гречкою і натертою картоплею.
Сформувати котлетки, обкачати в сухарях, обсмажити на олії. Для соусу мариновані гриби промити, подрібнити в блендері разом із часником, поступово додавати олію, збиваючи до консистенції крему.
Читайте більше на TeNews.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українці сьогодні