У Рівному онук продав 3-кімнатну квартиру разом зі 100-річним дідусем (Відео)

10.03.2019 08:14   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У Рівному суд розглядає справу про право власності на 3-кімнатну квартиру. Тепер пенсіонер через суд доводить, що не давав на це згоди.

Житло опинилося в центрі суперечки однієї родини, йдеться в сюжеті ТСН.

Полковник у відставці Іван Барабаш обіймає дружину – вчительку, з якою познайомився шість років тому та встиг побратися.

"Я хотіла статус мати. Він же полковник", - сміється Лариса Барабаш. Як тільки одружилися, одразу взялися судитися з онуком Івана Акимовича, бо переконують, що той продав квартиру в самому центрі Рівного разом із дідом.

"Я залишився зовсім без квартири. Я просто в розбитому стані", - каже пенсіонер.

Дідусь змушений ходити по судах, відстоюючи 3-кімнатне житло. В цьому довгожителю допомагає на десятки років молодша дружина. Бо каже, на це її надихає кохання. Історію, яка скоріше нагадує багатосерійну закручену драму про любов, галантного діда-полковника та війну за квадратні метри.

Іван Акімович з дружиною показують кімнати, в яких вже кілька років вони живуть на пташиних правах. Згідно договору продажу, діду дали в користування дві кімнати, а на решту території йому зась. Частина квартири Івана Акімовича після смерті доньки по спадщині перейшла до його онука Дмитра. За документами, 2012 року дід нібито поїхав в Ужгород і там у нотаріуса начебто відмовився від своєї частини нерухомості на користь онука. Іван Акімович з дружиною стверджують – такого не було.

"Мій онук забрав у мене квартиру, підробив документи, не запитав, не порадився", - каже столітній рівнянин. "Це все робилося таємно, онук навіть не зайшов в квартиру, не розповів це все, не поговорив з дідом", - додає його дружина.

Подружжя показує медичну картку, запис у якій свідчить, що в день, коли дід начебто був в Ужгороді та передавав квартиру онуку, насправді він знаходився у Рівному на огляді у лікаря. Головний лікар поліклініки Олег Шрам підтвердити чи спростувати цього не може, бо журнали не збереглися, а лікарка давно не працює.

"Це огляд пацієнта записаний. Виписані пільгові рецепти", - коментує він запис на папірці. Все нібито правильно, але лякає медика одне – картка пацієнта зберігалася не в поліклініці, а це означає, що її могли підробити. "Коли амбулаторна картка не знаходиться в медзакладі, то, як правило, власники роблять з тої картки все, що хочуть", - каже Шрам.

За матеріалами https://tsn.ua 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews