Арсенал зброї вилучили буковинські поліцейські у місцевих жителів (Фото)

27.03.2019 09:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Поліцейські задокументували три факти незаконного обігу зброї. Гвинтівки, пістолети, ножі та набої різного калібру вилучили у чернівчанина та двох жителів області.

Зброя та патрони направлені на експертне дослідження.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні 37-річного жителя Чернівців працівники Управління стратегічних розслідувань обласного управління НПУ вилучили 4 пістолети, 4 ножі кустарного виробництва та майже три десятки набоїв.

Ще один факт незаконного поводження зі зброєю задокументували працівники Сторожинецького відділу поліції. Також під час санкціонованого обшуку у 58-річного жителя району вилучено дві нарізні малокаліберні гвинтівки, пістолет типу «Флобер» з явними ознаками переробки та 200 набоїв до різних видів зброї.

Під час відпрацювання міста Новодністровськ поліцейські місцевого відділення поліції помітили підозрілого чоловіка. В результаті поверхневої перевірки у 46-річного місцевого жителя вилучено 27 набоїв різного калібру.

Вказані правопорушення кваліфікуються за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews