Буковинця, який стріляв у односельців, розшукує поліція

01.04.2019 23:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Інцидент стався пізно увечері 31-го березня у селі Звенячин. Хулігану загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

О 21:24 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням травматичної зброї. На місце події негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції.

Поліцейські встановили, що на одній із вулиць села Звенячин 26-річний місцевий житель підійшов до компанії односельців і безпричинно з хуліганських спонукань умисно вистрілив з пістолета в двох чоловіків, віком 48 і 50 років. Завдавши потерпілим тілесні ушкодження нижньої частини тіла, зловмисник утік з місця злочину.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження злочинця.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews