На Буковині поліцейські впіймали крадія велосипеда (Фото)

06.04.2019 22:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Чуже майно злодій встиг не тільки вкрасти, але й продати. Оперативники Новоселицького відділення поліції розшукали та вилучили велосипед.

4-го березня до поліції надійшла заява про крадіжку від 57-річного жителя села Тарасівці. Чоловік повідомив, що 31-го березня невідома особа викрала його спортивний велосипед, залишений біля одного із магазинів села.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Новоселицького відділення поліції встановили, що крадіжку скоїв 42-річний уродженець села Лунка Герцаївського району. Зловмисник раніше вже був неодноразово судимий, у тому числі  й за майнові злочини.

Також поліцейські з’ясували, що 1-го квітня злодій продав викрадене майно одному із жителів міста Новоселиця. Покупець добровільно надав працівникам поліції велосипед для проведення необхідних слідчих дій.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками частини 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про призначення низки експертиз.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 




Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews