На Буковині затримали серійного злодія (Фото)

14.04.2019 22:21   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Чоловік скоїв крадіжки на території Новоселицького та Глибоцького районів, перебував у активному розшуку і раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

9 квітня до поліції звернувся 59-річний житель села Топорівці із заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до складського приміщення та викрала 2 бензопили загальною вартістю 5 тисяч гривень.

Під час оперативно-розшукових заходів оперативники Новоселицького відділення поліції встановили особу, яка вчинила крадіжку. Ним виявився 33-річний уродженець Герцаївського району, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та перебував у активному розшуку Глибоцьким районним судом за вчинення крадіжки.

Проведеним комплексом заходів правоохоронці встановили можливе місце перебування вказаної особи, яка переховувалась на території Глибоччини в одному із нежилих будинків.

В подальшому поліцейські розшукали і затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 




Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews