Поліція Рівненщини виявила 14 нелегальних мігрантів

Від початку профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» поліцейські Рівненщини виявили 14 іноземців, які перебували в Україні з порушенням міграційного законодавства.

Поліцейські підготували подання до міграційної служби на повернення 14 іноземців та осіб без громадянства до країн походження. Крім того, правоохоронці зафіксували чотири факти керування іноземцями транспортними засобами у стані сп'яніння.

Ще троє іноземців вчинили злочини на території Рівненської області, передбачені статтями 185 (крадіжка), 125 (легкі тілесні ушкодження), 126 (побої) Кримінального кодексу України. За чотирма фактами досудові розслідування закінченні у максимально короткі строки та скеровані з обвинувальним актом до суду.

Крім того, поліцейські спільно із працівниками Головного управління Держпраці в Рівненській області проводять цільові відпрацювання підприємств з метою виявлення іноземців, які нелегально там працюють.

Наприкінці минулого місяця оперативники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими слідчого управління Нацполіції області, за участі  працівників обласного УСБУ затримали трьох жителів області, які організували канал нелегальної міграції.

Нагадаємо, практичний етап профілактичних заходів за умовною назвою «Мігрант» розпочався 16 березня та триватиме до кінця травня.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області