Буковинець, який розстріляв свого товариша, відбувся умовним покаранням

04.05.2019 11:42   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: reyestr.court.gov.ua

У Чернівецькій області суд виніс вирок чоловіку, який з рушниці розстріляв свого товариша та намагався втекти від правохоронців. За скоєне суд призначив буковинцю умовне покарання.

Як відомо, ще у 2017 році між 25-річним жителем села Корчівці, що на Глибоччині, виник конфлікт з двома жителями сусіднього села. Суперечка не знавершилася мирним шляхом, тому двоє нападників розстріляли машину свого опонента з рушниці. 

Опісля, зловмисники повернулися до села та розстріляли 44-річного односельця, а після скоєного втекли на авто "Форд Скорпіо" на іноземній реєстрації. Правохоронці знайшли обох підозрюваних. 

Проти них відкрили два кримінальні провадження - хуліганство та умисне вбивство. Однак, суд вирішив, що вбивство було з необережності. У судовому рішенні йдеться, що один із двох обвинувачених стріляв із рушниці по автомобілю свого суперника, з яким перед тим посперечався. А інший обвинувачений під час руху на автомобілі, діючи з необережності, натиснув спусковий гачок гладкоствольної мисливської рушниці, в результаті чого здійснив один постріл в сторону потерпілого, який стояв на узбіччі та помер на місці убивства.

В результаті судового розгляду, обом підсудними призначили три роки умовно. 

За матеріалами acc.cv.ua.

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: reyestr.court.gov.ua