Нелегалів з Молдови та Гани примусово видворять з Буковини

Представники ДМС у Чернівецькій області виявили чотирьох іноземців, які ухилялися від своєчасного виїзду з території України. 
 
Трьох громадян Молдови, які перевищили терміни перебування на території України та ухилялися від своєчасного виїзду, виявили працівники Кельменецького РВ УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками Кельменецького ВП ГУНП у Чернівецькій області в рамках операції «Мігрант». Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності та застосовано адмін-стягнення в розмірі 4000, 1800 та 1700 грн.
 
Щодо двох порушників прийняли рішення про примусове повернення. Щодо третього, який не виконав прийняте стосовно нього раніше рішення про примусове повернення, готуються матеріали для подання судового позову про примусове видворення.
 
За аналогічне порушення працівники Чернівецького МВ спільно зі співробітниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області притягнули до адміністративної відповідальності громадянина Гани. Іноземець сплатив штраф в розмірі 2 тис. грн. Стосовно нього також прийнято рішення про примусове повернення, - повідомили в Управлінні ДМС у Чернівецькій області.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Управління ДМС у Чернівецькій області