Паводок на Буковині: у Маршинцях перекрили міст, а у Банилові всю ніч латали дамбу

08.05.2019 14:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Чернівецькій області рятувальники разом із місцевими жителями латали дамбу у Вижницькому районі, а вже сьогодні знову перекрили рух по мосту у селі Маршинці. 

Як повідомлялося раніше, у селі Банилів, що на Вижниччині була загроза прориву дамби. Рятувальникам довелося всю ніч спільно із жителями села та іншими службами укріплювали берег Черемошу, де знаходиться дамба, аби запобігти підтопленню територій сіл Банилів та Слобода-Банилів. 

Рятувальники спільно з іншими службами та місцевим населенням проводили роботи з укріплення пошкодженої ділянки дамби мішками із щебенем та в’язками лісоматеріалів.

null
Фото: УДСНС

Надранок загроза прориву дами зникла. На її укріплення використано близько 20 м3 лісоматеріалів та 120 тонн піщано-гравійної суміші. До відновлювальних робіт залучалися 21 одиниця техніки та 159 осіб. Рівень води у Черемоші помітно знизився. Рятувальники слідкують за ситуацією

Наразі стало відомо, що рівень води у Пруті підвищився. Аби уникнути небезпеки міст у селі Маршинці знову перекрили. Тож правохоронці радять водіям об'їжджати ділянку через села Остриця та Магала. 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews