Три версії причин стрілянини розглядає поліція Чернівців (Відео)

11.05.2019 21:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: pogliad.ua
Заступник начальника слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем'ян Голянський розповів журналістам подробиці стрілянини у Чернівцях, яка відбулася 8 квітня 2019 року.

За слова поліції, близько 3 години ночі мешканці вулиці Гадячинської, що у Чернівцях, почули, що гавкають собаки, о 4 годині чоловік вирішив вийти подивитися, хто ходить під будинком. Побачив невідомого і зробив йому зауваження. Особа, розвернувшись, вистрілив у чоловіка. Постраждалий почав бігти, почув постріли за спиною, одна куля його наздогнала. Чоловік отримав наскрізне проникаюче поранення.

Правоохоронці вилучили декілька гільз від вогнепальної зброї. Розпочали кримінальне провадження за ст. 121 ч. 1 ККУ. Наразі злочинець не встановлений і не затриманий.

Жодного свідка й очевидця даної події не було. Люди лише чули постріли, але ніхто стрілка не бачив.

Три версії є в поліції наразі: чоловік став свідком кримінальних "розборок", стріляли через хуліганські мотиви або через конфлікт, який виник раптово.

Також у поліції додали, що вилучено 5 гільз: 4 були біля місця поранення, 1 - біля багатоповерхівки. Від п'ятиміліметрової зброї.

За матеріалами https://pogliad.ua 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua