Чернівецьких поліцейських підозрюють у побитті водія на блокпості в Луганській області

14.05.2019 14:51   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Правохоронцям з Чернівців оголосили підозру у перевищенні службових обов'язків під час несення служби на блокпості в Луганській області.
 
Відповідними правоохоронними органами було встановлено, що у травні минулого року під час несення служби на блокпості «Бараниківка» у Кремінському районі Луганської області, поліцейські зупинили авто «Suzuki Grand Vitara» для перевірки документів. Між правохоронцями та водієм виник конфлікт під час якого поліцейські завдали водієві тілесні ушкодження, а також принижували чоловіка. Мало того, поліцейські застосували відносно водія спецзасоби.
 
Закрита черепно-мозкова травма, ссадна голови, трус головного мозку, травми шиї та плеча - наслідок перевищення слузжбових обов'язків поліцеськими. Стосовно підозрюваних вирішується обрання міри запобіжного заходу, їх планують відсторонити від обов'язків.
 
Поліцейським за вчинення правопорушення загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
 
За матеріалами прокуратури Луганської області

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews