У Чернівцях впіймали кишенькову крадійку (Фото)

18.05.2019 09:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

16 травня до поліції звернулася чернівчанка та повідомила, що під час проїзду у громадському транспорті невідома особа викрала її гаманець з грошима.

На місце події одразу виїхали оперативники ГУНП та слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та розшукали особу, причетну до скоєння крадіжки. Нею виявилася 39-річна місцева жителька, яка уже неодноразово потрапляла у поле зору правоохоронців. Жінка раніше неодноразово судима за вчинення аналогічних злочинів. 

Речовий доказ вилучено. Зловмисницю затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews