Сусідські війни: буковинка побила каменем іншу жінку

19.05.2019 14:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Вона кілька разів вдарила по голові свою опонентку та продовжила добивати, коли та впала на землю.

Як стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, в обвинуваченої 20 жовтня 2018 року у селі Мигове Вижницького району Чернівецької області на території земельної ділянки, що належала їй, виник конфлікт із сусідкою.

Відтак фігурантка справи вхопила камінь та нанесла кілька ударів по голові своїй опонентці. Постраждала впала на землю та намагалася правою рукою прикрити свою голову від подальших ударів. Проте винуватиця продовжувала бити та травмувала праву кисть потерпілій жінці. Остання отримала забійну рану голови, рвану рану правої кисті та струс головного мозку, пише promin.cv.ua.

 

У судовому позові постраждала вимагала відшкодувати трохи більше, як тисячу гривень гривень на лікування, 5000 гривень моральної шкоди та витрати на проїзд до суду. Суд лише частково задовольнив її вимоги, залишивши компенсацію у тисячу гривень за лікування. Натомість, розмір стягнення за моральну шкоду зменшив до 2000 гривень.

Обвинувачена розкаялася у вчиненому та частково компенсувала потерпілій гроші. Враховуючи те, що осудна є пенсіонеркою і вперше притягується до кримінальної відповідальності, суд вирішив, що покарання у вигляді штрафу буде необхідне й достатнє для виправлення та попередження вчинення нею нових злочинів.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews