На Буковині контрабандисти побили прикордонників

25.05.2019 12:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На Буковині двох контрабандистів засудили на три роки умовно за напад на прикордонників, під час якого побили п'ятьох військовослужбовців. Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. Про обвинувачених відомо, що вони є мешканцями прикордонних населених пунктів Красноїльськ та Їжівці Сторожинецького району.

Житель Красноїльська, румун за національністю, має на утриманні 3 неповнолітніх дітей. Інший нападник - українець з села Їжівці, також має на утриманні одну неповнолітню дитину. В судовому вироку зазначається, що обвинувачені розуміли, що їх незаконна діяльність з переміщення сигарет до Румунії може бути викрита, а їх можуть засудити за це і вилучити тютюнові вироби. Що у свою чергу загрожувало оплаті їх протиправної діяльності.

Щоб цього не допустити вони ще 7 листопада 2018 року напали на прикордонників на ділянці відділу "Красноїльськ" з дерев'яною палицею та каменем. Своїм нападом обвинувачені нанесли 5 військовим легкі тілесні ушкодження. Після побиття прикордонники втекли та залишили несення місця служби.

Таким чином, обох контрабандистів звинуватили у перешкоджанні законній діяльності військових та насильстві щодо працівника правоохоронного органу. Максимальна санкція статті за такий злочин передбачена 8 років тюрми.

У судовому засіданні обоє обвинувачених визнали свою провину. Суд врахував щире каяття та те, що обоє мають на утриманні неповнолітніх дітей. Обох нападників покарали на три роки умовно.

За матеріалами acc.cv.ua.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews