Чернівецькі волонтери обіцяють провести пікет із цуциками якщо Каспрук звільнить директора Центру стерилізації

26.05.2019 14:22   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Чернівецькі волонтери, які опікуються безпритульними тваринами, планують вранці 30 травня прийти до стін ратуші та відстояти чинного директора міського комунального підприємства "Притулок для тварин". Про це на своїй сторінці у соцмережах написала волонтер Анжела Косован.
 
"Шановні чернівчани, волонтери нашого міста та всі небайдужі до долі тварин! Закликаю 30.05.2019 о 9.40 годині ранку зібратись під ратушею, щоби в день мого народження захистити справу всього мого життя, захистити найбільш незахищених чотирьохлапих друзів", - ідеться в повідомленні.
 
Тиждень тому волонтери записалися на зустріч до мера міста Олексія Каспрука, для того, щоб попросити продовжити контракт із директором Центру стерилізації тварин. За час керування установою, протягом чотирьох місяців, значно покращилась робота підприємства: відремонтували зали та каналізацію, провели дезинфекцію, набрали повний штат працівників, збільшили кількість стерилізованих тварин тощо, - пише promin.cv.ua.
 
Пані Анжела запевняє, що вони просили Олексія Каспрука приїхати на підприємство та на власні очі переконатися в покращенні роботи установи, умов утримання тварин, стерилізації... Проте, до них не дослухались. Так і не відвідавши підприємство, він прийняв рішення припинити дію трудового договору та звільнити директора МКП "Центр стерилізації тварин.
 
"Скоріш за все, на місце директора готується своя людина, яка мовчки буде слухати вказівки та почне масову евтаназію тварин! Ми пояснили Каспруку, що в разі обрання нового директора, це заблокує роботу на два місяці, для отримання довідок про несудимість, відсутність наркозалежністі та отримання ліцензії на психотропні речовини для відлову та стерилізації. Протягом цього часу в місті народяться, як мінімум, 1000 цуценят! Що з ними робити? Ми принесем всіх їх до міськради! Ми - за гуманне зменшення безпритульних тварин! Ми - за масову стерилізацію! Ми за те щоб не було безпритульних тварин, але не методом масової евтаназії", - йдеться в повідомленні Анжели Косован.
 
За матеріалами promin.cv.ua.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews