Чернівчанина, якого підозрюють у вбивстві водія Blablacar, засудили до довічного

29.05.2019 09:29   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Чернівчанина екс-бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба засудили до довічного ув'язнення за вбивство водія Тараса Познякова.

Києво-Святошинський суд вчора виніс вирок екс-бійцю з Чернівців Дмитру Голубу, якого підозрюють у причетності до вбивства водія Blablacar Тараса Голуба. Відомо, що у квітні 2016 дорогою зі Львова до Києва 25-річний львів'янин Тарас Позняков підібрав двох попутників. Проте до столиці він так і не доїхав, а його автомобіль через тиждень знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району.

Відтак, правохоронці затримали одного з підозрюваних у смерті чоловіка - Дмитра Голуба. Інший причетний - громадянин Росії Луан Кінгісепп загинув 23 березня під час вибуху у Києві. 

Також, окрім довічного ув'язнення, Дмитра Голуба визнано у незаконному зберіганні вогнепальної зброї, розбійному нападі та незаконному заволодінні транспортним засобом.
 
За матеріалами "Каналу24".

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews