Захищала сина: стосовно вчительки, яка побила учня відкрили кримінальне провадження

19.06.2019 15:05   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Вчителька Грозинецького НВК, яка штовхала і вдарила учня, який сконфліктував з її сином, подала заяву на звільнення. Про це повідомляє видання «Хотинські вісті» із посиланням на директорку закладу А. Хащеву.
 
– Такий прикрий інцидент у нас стався вперше. Для службового розслідування цього випадку адміністрація НВК видала наказ про створення комісії, до складу якої увійшли педагоги, батьки, представники низки районних служб. 
 
Як мені відомо, правоохоронні органи здійснюють перевірку за цим фактом. Вчителька подала заяву про звільнення з роботи за власним бажанням, – поінформувала А. В. Хащева.
 
Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження. Як повідомляє відділ комунікацій поліції Чернівецької області, жінці інкримінують частину першу статті 126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України.
 
Нагадаємо, вчора стало відомо, що 55-річна вчителька Грозинецького НВК побила учня. Як пояснила сама жінка, так вона захищала свого сина.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews