У Центральному парку Шевченка з'явиться нове освітлення

14.07.2019 11:29   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Чернівцях капітально відремонтують освітлення алей у Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. 

Договір від 31 травня, укладений між виконавцем робіт та Департаментом житлово-комунального господарства міської ради, оприлюднили на порталі публічних закупівель «Prozorro». Тендер на проведення ремонту виграло ТОВ «Пожежна будівельна фірма «Схід» з Івано-Франківська, - пише "Шпальта".

Вартість капремонту – 3 мільйони 885 тисяч гривень. За ці гроші мають забезпечити якісне освітлення алей парку Шевченка в нічний час. Згідно з договором, планують демонтувати 97 аварійних опор зі світильниками та встановити 145 нових із сучасним LED-освітленням. Також повністю реконструюють мережі із заміною кабелів та трансформаторів. Раніше у Департаменті ЖКГ повідомляли, що ремонт розпочнуть у червні, однак жодних робіт у парку ще не проводили. Як пояснив у коментарі «Шпальті» директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, це пов’язано із затяжним оформленням документів.

«Зараз дійсно Департамент уклав договір на заміну освітлення у парку Шевченка. Відповідно, роботи будуть проходити згідно з проектом. Чекаємо всіх дозвільних документів на початок проведення будівельних робіт. Опісля отримання дозволів, як і передбачалося раніше, замінюватимемо старі, поржавілі і непридатні світильники на нові, більш сучасні та енергозберігальні з LED-освітленням», – розповів Володимир Бешлей.

Адміністрація Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка ж розраховує, що роботи розпочнуть уже найближчим часом, до кінця липня. Зокрема, директор Юрій Венгринюк у коментарі «Шпальті», розповів, що нове освітлення буде більш потужним, тому загалом ділянка буде краще освітленою.

За матеріалами shpalta.media.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews