Поліція з'ясовує обставини смертельної ДТП на Сторожинеччині (Фото)

15.07.2019 21:23   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Внаслідок наїзду автомобіля на шлагбаум, водій отримав травми, несумісні з життям, і загинув на місці події. 

Сьогодні, 15 липня, приблизно о пів на першу годину ночі до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селищі міського типу Красноїльськ.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Сторожинецького відділу поліції встановила, що 19-річний водій автомобіля «Hyundai» на іноземній реєстрації не впорався з керуванням, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся зі шлагбаумом. Від отриманих під час ДТП травм кермувальник загинув на місці аварії. 

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, призначено низку експертиз.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews