У Чернівцях поруч з вибоїнами з'явилися написи «Яма Федорука»

18.07.2019 12:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

З’явилися поруч з найбільшими ямами на дорогах міста.

У мережі фейсбук опублікували світлини, на яких поруч з ямами на чернівецьких дорогах з’явились написи #ЯмаФедорука. Про це повідомляє видання "The Chernivtsi Times".
 
Як пояснила в дописі авторка фото Олена Николаїчева, такі написи з’явилися поруч з найбільшими ямами на дорогах міста. Зокрема, поблизу "Формаркету", на вулицях Хотинській, Руській, Вавілова, Жовтневій та інших.
 
Авторка зазначає, що попри тривалий час, проведений Федоруком в мерському кріслі і вже 7-річний термін в парламенті, Микола Федорук так і не спромігся ні відремонтувати вулиці, ні "вибити" в Уряді фінансування для якісного ремонту доріг.
 
"Ями з’явилися не вчора і більшість з них була ще до того, як Каспрук зайняв крісло мера. Але ні він, ні Федорук і не думали проводити ремонт доріг. Тому рейтинги і репутація у Каспрука нижче нуля, а Федорук, який знову рветься під купол Верховної Ради, чхати хотів на дороги у Чернівцях: «їздьте тут самі, а я на Київ", – йдеться у дописі.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews