Правоохоронці підтвердили факт проституції на Буковині

24.07.2019 08:34   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Проституція у Чернівецькій області не є масовим явищем порівняно з великими регіонами України.
 
Однак, повії на Буковині є, і на них складають адміністративні протоколи. Водночас основні зусилля правоохоронці спрямовують на боротьбу із кримінальними злочинами у цій сфері: сутенерством, утриманням місць розпусти.
 
Про це йшлося на сьогоднішній пресконференції в обласному управлінні Нацполіції Буковини, - пише "Чернівецький промінь".
 
- На даний момент у нас складені адміністративні протоколи про зайняття проституцією, адже це адміністративна відповідальність. Санкція статті адмінкодексу за зайняття проституцією – це штраф від 80 до 170 гривень.


Зараз наші всі зусилля в основному направлені на боротьбу з сутенерством, з втягуванням осіб до зайняття проституцією, тобто з кримінальними злочинами. Можливо мало складено адміністративних протоколів, але ми покращимо ситуацію. А так у нас виявлено вісім злочинів по створенню та утриманню місць розпусти, два злочини по сутенерству. Осіб притягнено до відповідальності. В тому році ми викрили організовану групу відносно осіб, які створили місця розпусти і займалися сутенерством. Тобто більша увага приділена вчиненню саме кримінальних злочинів, чим адміністративних правопорушень, - розповів начальник Кримінальної поліції області Сергій Ратушенко.
 
За словами начальника Нацполіції Буковини Анатолія Дмитрієва вони посилять роботу зі складання адмінпротоколів на повій.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews