Куди перекладуть бруківку на вулиці Руській

25.07.2019 08:26   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Зношеним камінням Каспрук хоче вимостити після заміни мереж вулицю Переяславську.

Днями на своєму брифінгу Олексій Каспрук заявив, що він має намір встелити старою бруківкою з вулиці Руської вулицю Переяславську.

На думку секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана, це абсолютно нелогічне рішення, адже бруківка так само має свій термін експлуатації. І робити дорожнє покриття зі старої бруківки – це то саме, що встеляти вулицю старим асфальтом.
 
Про це він заявив в ефірі програми «З перших вуст» на радіо «Буковинська хвиля 100FM», - пише "Чернівецький промінь".
 
- Я почув на пресконференції що міський голова вже вирішив з однієї вулиці забирати бруківку і перекладати її на вулицю Переяславську. Більшої дурні я у своєму житті не чув. У бруківки так само є певний термін експлуатації. З роками вона стирається і стає занадто гладкою для того, щоб там нормально пересувався транспорт і було нормальне зчеплення шин з поверхнею. Навіщо переносити бруківку який вже там багато років з одного місця в інше, замість того, щоб нову, як до прикладу зробили на Кароля Мікулі. 


Якщо ти не знаєш як з бруківкою поводитися – запитай у тих людей, які розуміються на цьому. Тобто взяти стару бруківку – це то саме, що старий асфальт перенести на нове місце. Я не вважаю, що це правильне рішення. І думаю, що в усіх, хто до цього причетний до ремонту Переяславської вистачить розуму цього не робити, - зазначив Василь Продан.   

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews