На Сокирянщині поліцейські розкрили дві крадіжки (Фото)

30.07.2019 23:07   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Працівники поліції оперативно викрили крадія радіотелефона та крадія сільськогосподарської техніки.

29 липня о 21:39 до Сокирянського відділення поліції надійшов рапорт дільничного офіцера поліції. До нього звернувся 33-річний житель міста Сокиряни. Чоловік повідомив, що невідомий шляхом вільного доступу з приміщення швидкої медичної допомоги викрав слухавку радіотелефона.

Дільничний офіцер поліції опитав свідків та очевидців вказаної події і опрацював інформацію з камер спостереження. Упродовж години поліцейський встановив особу зловмисника. Ним виявився 65-річний житель села Вашківці.

Інший злочин розкрили працівники кримінальної поліції Сокирянського відділення поліції. Під час проведення розшукових заходів поліцейські встановили крадія мотокоси та бензопили. 40-річний житель села Романківці викрав із сарайного приміщення 80-річного місцевого жителя сільськогосподарську техніку.

Працівники поліції вилучили речові докази.

За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews