З'явилися подробиці трагічної смерті буковинки в Німеччині

01.08.2019 12:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Тіло дівчини кілька днів було в квартирі вбивці, перші ніж її знайшли.
 
Днями стало відомо про те, що в Берліні загинула заробітчанка з Чернівецької області. 25-річна Наталія Михайлюк була знайдена мертвою в орендованій квартирі. На тілі молодої жінки були виявлені численні порізи. Про це пише obozrevatel.com.
 
Як повідомляється, підозрюваним у вбивстві є господар квартири - 64-річний німець. Мешканець будинку, де трапилася трагедія, розповів, що Наталю шукали родичі. За його словами, дівчина не виходила на зв'язок якийсь час, що викликало занепокоєння в батьків. Відтак німецькі правоохоронці розпочали пошуки. Коли вони прийшли до імовірного місця проживання дівчини, то побачили біля квартири сліди крові.
 
Вони виламали двері... Мертва Наталя була в кріслі, поруч був господар квартири, якого згодом затримали. Проте, сусіди вбивці стверджували, що жодних криків вони не чули. Місцевий житель поділився, що українка часто гуляла з собакою господаря квартири. Ще вона готувала і займалася домашніми справами.
 
Раніше Наталія жила в квартирі, але у неї виникли проблеми з господинею, тому вона з'їхала. У квартирі цього пенсіонера вона знімала кімнату і працювала у нього. За словами подруги вбитої, він забирав у неї паспорт і не дозволяв кудись виїжджати. Також вона розповіла, що Наталія померла за кілька днів до того, як її знайшли.
 
64-річного чоловіка затримали. Його вивезли з квартири на медичному кріслі, а обличчя закрили простирадлом, щоб журналісти не встигли сфотографувати.
 
У місті Заставна в загиблої заробітчанки залишилася 8-річна дочка і цивільний чоловік. Дитина зараз живе з бабусею і дідусем.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews