У Чернівцях суд виправдав студентку, яку звинувачували у продажі свого голосу на виборах 2015-го року

04.08.2019 19:01   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Прокурор не навів достатніх доказів того, що дівчина справді отримувала пропозицію проголосувати за одного з кандидатів при умові отримання неправомірної вигоди.

Шевченківський районний суд виправдав студентку 3-го курсу юридичного факультету Чернівецького національного університету, яку звинувачували у тому, що вона на місцевих виборах 2015 року, нібито, мала проголосувати за одного з кандидатів, сфотографувати свій бюлетень та отримати за це 250 гривень. Про це йдеться у вироку, який опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

У ході розгляду справи суд дійшов висновку, що прокурор не навів достатніх доказів того, що дівчина справді отримувала пропозицію проголосувати за одного з кандидатів при умові отримання неправомірної вигоди.  Окрім, того слідство не змогло довести, що дівчина дійсно фотографувала свій бюлетень. А також те, що представлений у якості речового доказу сфотографований бюлетень належав саме цій дівчині.

При цьому, на думку суду, прокурор довільно трактував статті Кримінального кодексу, а саме обвинувачення ґрунтувалося на припущеннях.

За таких обставин суд прийняв рішення повністю виправдати студентку.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews