У Чернівцях жінка намагалася вчинити самогубство на могилі матері

07.08.2019 11:06   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На момент прибуття патрульних, жінка тримала в руці пігулки.

Як на повідомив на своїй сторінці у facebook начальник Патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб, вчора, о 15:45, правоохоронці отримали повідомлення про зникнення жінки. Направляючись на виклик патрульні зателефонували до заявника та встановили, що його дружина пішла вранці на роботу, згодом надіслала йому повідомлення суїцидального характеру. 

З того часу на телефонні дзвінки не відповідає. Чоловік додав, що вранці їй телефонували з кредитної компанії та погрожували.

Раз за разом поліцейські телефонували жінці. Під час однієї зі спроб, вона відповіла: «Не шукайте мене, я зараз там де тихо і спокійно, зі своїми рідними».

Заявник припустив, що його дружина може перебувати на кладовищі, оскільки нещодавно померла її мати. Інспектори разом з чоловіком та донькою направилися на кладовище та розділившись розпочали пошуки. За лічені хвилини напівпритомну громадянку помітили біля могили матері, в руках жінка тримала пігулки.
 
 
Патрульні спільно з чоловіком негайно надали їй домедичну допомогу. Жінка продовжувала втрачати свідомість, а від чоловіка інспектори дізналися, що в неї хворе серце. Поліцейські одразу прийняли рішення доставити жінку до медичного пункту, що на вулиці Горіхівській. Через 2 хвилини туди прибула бригада швидкої, яка госпіталізувала громадянку.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews