Унікальний проект про спортсменів, дивіться скоро на телеканалі Тернопіль1

07.08.2019 18:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

«Видатні спортсмени Тернопільщини», - так називається новий унікальний проект на телеканалі Тернопіль1.  На глядачів чекає 20 захоплюючих серій – кожна із них про окремого героя – спортсмена, який всупереч усьому досягнув успіху.

«Наші герої - вихованці Тернопільської обласної комунальної школи вищої спортивної майстерності. Цей навчальний заклад існує вже 30 років та виховав цілу плеяду спортсменів, чемпіонів із 15 видів спорту», - каже режисер проекту Світлана Наконечна.

Спортсмени олімпійських видів спорту розкажуть свою історію успіху. Познайомлять глядачів Тернопіль1  із рідними, запросять на тренування та чемпіонати. Продемонструють своє захоплення і хобі.

«Це проект про звичайних людей, які зростали у різних умовах, займалися повсякденними справами, навчалися, працювали та одного разу прийшли у спорт і закохалися в нього», - каже режисер проекту Світлана Наконечна.

null

У кожного із героїв проекту «Видатні спортсмени Тернопільщини»  - своя Голгофа до завоювання мети. Аби досягнути медаль Європи, світу, стати рекордсменами у своєму виді спорту, багаторазовими переможцями чемпіонатів України вони приклали чимало зусиль.  

Унікальний проект про видатних спортсменів Тернопільщини кожен вже зовсім скоро може побачити на телеканалі Тернопіль1 та в соцмережах. Слідкуйте за анонсами.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews