У Чернівцях п'яний водій хотів підкупити патрульних

08.08.2019 10:02   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Чоловік залишив гроші у своєму авто і сподівався, що його відпустять.

Чернівецькі патрульні отримали повідомлення, що містом пересувається автомобіль «LADA» за кермом якого, ймовірно, перебуває нетверезий водій.
Поліцейські встановили, що водій направився в напрямку виїзду з міста Чернівці і  вже за деякий час виявили потрібне їм авто. автомобіль. 

 
Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Чернівецької області, чоловік побачивши службовий автомобіль зупинився та вийшов з транспортного засобу.

Під час спілкування водій зізнався, що немає при собі жодних документів, а коли патрульні помітили в нього характерні ознаки алкогольного сп’яніння та запитали чи він вживав алкогольні напої чоловік не заперечував.

 
Для того щоб уникнути відповідальності за ряд правопорушень громадянин присів до службового авто, залишив грошові кошти в сумі 5500 гривень, вийшов, зачинив двері та сказав: «Я залишив вам 5 тисяч гривень. Відпускайте додому».

Патрульні одразу ж викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи.

 
Окрім цього, на водія складено протокол за керування в нетверезому стані та винесено постанову за відсутність необхідних документів на керування транспортним засобом.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews