У Чернівцях на тротуарах торгують сомалійські пірати?

10.08.2019 13:13   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Недолуге порівняння начальника Управління контролю за благоустроєм міста обурює.

Під час сесії Чернівецької міської ради начальник Управління контролю за благоустроєм міста Сергій Обшанський вирішив похизуватися тим, як він, нібито, бореться зі стихійною торгівлею у Чернівцях.

Дійшло до того, що пан Обшанський вирішив вдатися до метафор та порівнянь. Зокрема, посадовець назвав бабусь з мізерними пенсіями, які заробляють копійчину торгівлею городиною, сомалійськими піратами, - пише "The Chernivtsi Times".

«Назвати цих людей можна сомалійськими піратами. Вони захопили міські території, займаються торгівлею  і не сплачують податки ні в міській, ні в державний бюджет», – сказав Обшанський.

При цьому, начальник управління ошелешив депутатів новиною про те, що він, виявляється, особисто прийняв рішення, що деякі бабусі мають право торгувати на майданчику за кінотеатром «Чернівці».

Звісно, що для всіх бажаючих там місця не вистачить. До того ж, торгівля на тому майданчику є теж, м’яко кажучи, незаконною. Тобто, виходить, що Обшанський поділив людей на тих кому можна і не можна порушувати закон.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews