На Буковині відкрили ще один ЦНАП

17.08.2019 22:21   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

16 серпня 2019 року в смт Лужани Мамаївської ОТГ відкрито Центр надання адміністративних послуг , перший з-поміж 112 ЦНАП, які відібрані за результатами першого раунду фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення/модернізації ЦНАП.

Участь в урочистостях з нагоди відкриття ЦНАПу взяв в.о. директора Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації Валентин Дунаєвський спільно з представниками Програми «U-LEAD з Європою» та Чернівецького центру розвитку місцевого самоврядування.

Центр надання адміністративних послуг надаватиме мешканцям громади понад 100 адміністративних послуг, в тому числі: видача паспортів, нотаріальні послуги, пенсійні, земельні, послуги місцевого значення, реєстрація бізнесу та нерухомості.

В результаті найбільш затребувані адміністративні послуги стали ближчими до мешканців громади.

З метою створення доступних, зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів юридичних та фізичних осіб щодо отримання адміністративних послуг в області триває процес розбудови мережі Центрів надання адміністративних послуг.

За результатами участі ОТГ та органів місцевого самоврядування області в чотирьох раундах Програми 18 представників області є її учасниками та 9 кандидатами на участь, що відображає високий показник по Україні.

За матеріалами ЧОДА


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews