Сторожинецькій ОТГ допоможуть грошима з обласного бюджету

19.08.2019 22:08   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

За результатами поїздки в. о. голови обласної державної адміністрації Михайла Павлюка до Сторожинецької об’єднаної територіальної громади, на території якої 13 серпня 2019 року пройшов сильний дощ з градом, а також розгляду зазначеного питання комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, за підтримки постійної комісії обласної ради з питань економіки, бюджету та інвестицій,  прийнято розпорядження Чернівецької обласної державної адміністрації про виділення з обласного бюджету Сторожинецькому міському бюджету цільової субвенції у сумі  2 млн. грн.  

Кошти субвенції спрямовуються на придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт в загальноосвітніх навчальних закладах Сторожинецької об’єднаної територіальної громади, що постраждали внаслідок цієї негоди, з метою своєчасного початку  нового навчального року.

Крім того, Михайло Павлюк доручив Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації спільно з Сторожинецькою ОТГ опрацювати питання надання з обласного бюджету матеріальної допомоги соціально незахищеним жителям громади, будинки яких постраждали внаслідок негоди, за рахунок коштів обласної комплексної програми «Турбота».

Також обласна державна адміністрація звернулася до Чернівецької міської ради з клопотанням винайти можливість щодо передачі Сторожинецькій ОТГ 1600 листів використаного шиферу ЗОШ № 22.

За матеріалами ЧОДА.
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews