Школа №22 у Чернівцях не готова до початку навчального року

23.08.2019 09:36   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

До 1 вересня не так багато часу, а приміщення навчального закладу схоже швидше на будмайданчик.

Скандальна чернівецька школа №22, якій проводяться роботи з енргомодернізації за валютний кредит НЕФКО, фактично, не готова до нового навчального року.

У цьому мали змогу переконатися члени виконкому міської ради, які сьогодні завітали до навчального закладу, аби перевірити як тривають роботи, - пише promin.cv.ua.
 
 
Стіни в приміщенні погано пофарбовані, на стелях видно плями від затікань води, світильники встановлені погано, ремонт даху не завершено, подвір’я завалене будівельними матеріалами. І це неповний перелік недоліків, які побачили члени виконкому.
 
 
Окрім, цього лише зараз з’ясувалося, що необхідно замінювати внутрішню зливову мережу. Секретар виконкому Антоніна Бабюк намагалася дізнатися, чому на етапі підготовки проектної документації пр. зливову мережу ніхто не згадував. Однак, вичерпної відповіді їй ніхто такі не надав.
 
 
Підрядник обіцяє усі роботи завершити до 1 жовтня. Та, з огляду на те, що він постійно не вкладається у терміни, присутні сьогодні у школі члени виконкому та депутати висловили сумнів, що він встигне хоча б до Нового року.  

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews