Смажені баклажани «під м'ясом»: простий рецепт

01.09.2019 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Ukr.Media

Така страва стане незамінною прикрасою святкового столу або повсякденних обідів, а готується дуже швидко і легко, інформує Ukr.Media.

Перед приготуванням овочі краще попередньо вимочувати в холодній підсоленій воді від 5 до 20 хвилин, щоб з плодів вийшли отруйні речовини, та гіркота

Баклажани, приготовані цим способом, підкорять навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти

два баклажани

фарш курячий — 0,5 кг

три яйця

цибуля ріпчаста

три зубчики часнику

олія рослинна

сіль

перець

борошно

ваші улюблені спеції

Приготування

Баклажани нарізаємо навскіс. М'ясо перекручуємо у фарш, солимо, перчимо, додаємо цибулю, часник. На кожен млинець баклажана накладаємо фарш, притискаємо долонею і формуємо коржик.

Спочатку обвалюємо в борошні, а потім у збитому яйці. Обсмажуємо на розпеченій сковороді, спочатку фаршем вниз, до красивого золотистого кольору. Викладаємо на блюдо і пригощаємо гостей!

Приємного апетиту!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ukr.Media