Не встиг втекти: буковинські прикордонники затримали контрабандиста

14.09.2019 12:41   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Затриманим виявився 21-річний мешканець Красноїльська.

За 800 метрів до кордону з Румунією прикордонники відділення «Красноїльськ» виявили групу осіб, котрі намагалися перемістити 32 ящики сигарет марки «Комплімент», «Джін Лінг» та «УТ». Під час переслідування правопорушників, які вдалися до втечі після появи прикордонників, останнім довелося здійснити кілька попереджувальних у повітря.

 
Не обійшлося без пострілів і учора вранці, коли правопорушники спробували на ділянці цього ж відділення перемістити 23 ящики підакцизного тютюну. В результаті переслідування правопорушників прикордонники затримали одного місцевого мешканця. Ним виявився 21-річний житель населеного пункту Красноїльськ.
 
 
За порушення законодавства з прикордонних питань, чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності. Подальшу його долю вирішуватиме суд.
 
 
За попередньою інформацією, у двох випадках прикордонники відділу «Красноїльськ» позбавили правопорушників майже 830 тисяч гривень.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews