Поліцейські Буковини виявили контрабанду (фото)

17.09.2019 11:20   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Під час спільних відпрацювань прикордонники та поліцейські позбавили контрабандистів товару.

Вчора, 16 вересня, в межах спільних короткострокових заходів, що проводяться на ділянці відділення «Красноїльськ», прикордонники мобільного підрозділу «Чернівці» спільно з інспекторами роти тактико-оперативного реагування долучилися до пошуку тютюнових контрабандистів. Останні, як відомо з появою прикордонного наряду вдалися до втечі.

Під час пошуку порушників, за 600 метрів до кордону, правоохоронці натрапили на пакунки із сигаретами. Обгорнуті у чорний поліетилен, для кращого маскування та зберігання товару, тютюнові вироби знаходилися у чагарнику. Скоріш за все, втікаючи від наряду «сигаретники» з надією повернутися залишили товар у кущах.

Як розповіли у пресслужбі патрульної поліції, правоохоронці позбавили, ймовірних, контрабандистів, 3900 пачок сигарет марки «Ашіма», «Ут» та «Комплімент», за попередньою оцінкою вартість товару становить понад 100 тисяч гривень. Варто сказати, що всі тютюнові вироби були без марок акцизного збору України. Надалі товар буде передано співробітникам ДФС.

null

 

null

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews