Поліція затримала чоловіка, причетного до хуліганських дій у Чернівцях (Фото)

21.09.2019 10:16   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Керуючи автомобілем у нетверезому стані, порушник в’їхав у будівлю на одній із вулиць обласного центру. Після ДТП чоловік здійснив постріл із невідомої зброї. Під час інциденту ніхто не постраждав.

20 вересня о 13:00 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину по вулиці Руській.

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що 60-річний чернівчанин у стані алкогольного сп’яніння допустив ДТП, в’їхавши в будівлю та пошкодив стіну. Вийшовши з автівки, правопорушник здійснив постріл з предмета, схожого на пістолет. Поліцейські вилучили у зловмисника зброю та направили її на експертизу.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано на місці події у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Працівники поліції з’ясовують обставини події, проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews