Моторошне вбивство на Кіцмащині: син загиблої буковинки залишив передсмертну записку (відео)

04.10.2019 10:03   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Вчора поліціянти виявили тіло жінки та восьмирічної дівчинки у криниці одного з домогосподарств Кіцманя. На тілах були ножові рани.

Під час розшуку безвісти зниклого хлопця, працівники поліції виявили мертвими його матір і сестру. Тіла померлих з ознаками насильницької смерті правоохоронці знайшли у криниці за місцем проживання потерпілих.
 
До поліції надійшло повідомлення про зниклого безвісти 20-річного жителя міста Кіцмань. У пошуках хлопця група реагування патрульної поліції Кіцманського ВП приїхала до матері розшукуваного, яка з донькою мешкала окремо. Оскільки вдома нікого не було, поліцейські почали оглядати територію господарства і помітили у криниці тіло людини. Про знахідку негайно повідомили на спецлінію «102».
 
За вказаною адресою негайно виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативні групи ГУНП і Кіцманського відділу поліції, кінологічна служба, представники прокуратури Чернівецької області та Кіцманської місцевої прокуратури, УДСНС, а також фахівці Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
 
Рятувальники дістали з криниці тіла жінки та дівчинки. Правоохоронці встановили особи померлих – 40-річної власниці господарства та її 8-річної доньки. На тілах поліцейські виявили колото-різані рани, що вказують на насильницьку смерть.
 
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
 
Наразі працівники поліції оглядають місце події, опитують можливих свідків і очевидців, а також встановлюють місцезнаходження зниклого хлопця. Проводиться досудове розслідування.
 
Поліція Чернівецької області встановлює місцезнаходження Гушуватого Сергія Сергійовича, 1999 року народження, жителя міста Кіцмань.
 
Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваного негайно повідомите за телефоном (050)5626058 або на спецлінію «102».
null

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews