Моторошне вбивство на Буковині: підозрюваний хлопець потерпав від знущань матері

04.10.2019 17:22   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
У поліції розповіли подробиці моторошного подвійного вбивства на Буковині.
 
Хлопець, якого підозрюють у вбивстві своїх матері та сестри на Кіцманщині, жив протягом останніх двох місяців окремо від сім'ї, в дідуся. Про це повідомив заступник начальника слідчого управління Дем'ян Голянський. Основний мотив, чому він переїхав до дідуся - дорікання матері.
 
За словами начальника слідчого управління, підозрюваний мав психічний розлад та проходив раніше лікування. На цьому тлі у сина та матері були конфлікти через гроші. Хлопець мав інвалідність через розумову відсталість і отримував пенсію. Мама постійно ображала сина через його хворобу, - пише promin.cv.ua.
 
Жінка мала співмешканця, але на початку року вони розійшлися. Вона працювала у Чернівцях, шила одяг. Її чоловік, батько загиблої дівчинки та підозрюваного у вбивстві хлопця, два роки тому загинув у автокатастрофі.
 
 
Відомо, що рідні почали хвилюватися, що підозрюваний зник та не повертався додому кілька днів.
 
Хлопець залишив розписку зі словами вибачення перед родичами. Зокрема, зазначив, що на все Божа воля. 
 
За словами поліціянтів, вони мають достатньо доказів, щоб підозрювати сина у вбивстві. Зараз проводять експертизу тіл загиблих. Є свідки, які бачили його у Кіцмані за добу після вчинення вбивства. 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews