Буковинець, який вбив рідну сестричку та матір розповів подробиці скоєного

08.10.2019 07:02   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Планував убити тільки матір, однак сестра стала випадковим свідком.

З 3-го жовтня поліція розшукувала 20-річного жителя міста Кіцмань, який обґрунтовано підозрювався у вбивстві своєї матері та малолітньої сестри. Поліцейські виявили тіла потерпілих з численними ножовими пораненнями у колодязі на подвір’ї їхнього господарства.
 
На пошуки вбивці було орієнтовано весь особовий склад поліції Чернівецької області та громадськість. Під час оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що зловмисник покинув територію Буковини та перебуває у місті Київ. Хлопця було виявлено в ніч на 5-те жовтня на столичному Київському залізничному вокзалі.
 
Розшукуваний зізнався у скоєнні подвійного вбивства. Під час особистого обшуку поліцейські вилучили у нього ніж.
 
Хлопця затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та негайно доставлено до Чернівців для проведення слідчих дій. 5-го жовтня у Чернівцях слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
 
 
Юнак пояснив поліцейським мотив вбивства тим, що упродовж тривалого періоду часу у нього з матір’ю були непорозуміння, які переросли у конфлікт.
 
Задля його припинення він вирішив убити матір і заздалегідь готувався до злочину. Підозрюваний також розповів, що позбавив життя сестру, яка була свідком убивства. Щоб приховати сліди злочину, хлопець сховав тіла у криниці та прибрав інші речові докази, - пише "Чернівецький промінь".
 
Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування. 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews