Рівненські поліцейські затримали вбивцю

Тіло загиблого відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи, вбивця перебуває у ізоляторі.

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 51-річний житель села Шпанів, який шостого жовтня позбавив життя 40-річного знайомого. 

Поліцейські встановили, що у гості до уродженця Костопільського району, 51-річного жителя села Шпанів, приїхав 40-річний рівнянин. Разом розпивали алкогольні напої, а близько 17 години гість попросився залишитися заночувати через пізню годину. 

Як розповів поліцейським 51-річний чоловік, він провів свого знайомого до кімнати, а сам пішов спати в іншу. Уночі господар прокинувся і помітив відкриту порожню шухляду тумби, де він зберігав кошти в сумі 3000 гривень. Коли пішов на розбірки до свого гостя, між чоловіками виник конфлікт, під час якого житель Шпанова металевим совком наніс не менше десяти ударів по голові і тулубу 40-річному рівнянину. Зі слів кривдника, потерпілий був у свідомості, тож невдовзі пішов спати. А вже вранці 51-річний господар виявив свого гостя без ознак життя і втік на Костопільщину. Однак через деякий час прийшов у поліцію та зізнався у скоєному. 

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Тіло загиблого відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті. За її результатами вирішуватиметься остаточна кваліфікація злочину.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області