Обіцянки мера: чи запрацює багатостраждальна котельня на Залозецького у Чернівцях?

12.10.2019 11:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Міський голова Олексій Каспрук обіцяв запустити котельню ще в 2017 році.

Питання щодо запуску котельні на вулиці Залозецького залишається відкритим ще з 2016 року. В березні 2017 року мер Каспрук наполіг взяти на даний проєкт кредит, і обіцяв, що котельна запрацює до початку опалювального сезону того ж 2017 року. Про це розповів у програмі "Після новин" на каналі "Чернівецький Промінь", серетар міської ради Василь Продан. Тепер він взагалі має великі сумніви чи запустять цю котельню до кінця цього року. 
 
"Я пам’ятаю цю історію ще з 2016 року. В 2017 році, в березні місяці, коли питання стояло чи зробити це за  декілька місяців за свої кошти, чи взяти на це кредит, міський голова настояв на тому щоб взяти кредит. І пообіцяв, що до початку опалювального сезону 2017 року котельня буде запущена. Що це вже край, що треба її запускати. Сьогодні вже кінець 2019 року котельня незапущена. Ну і враховуючи всі попередні обіцянки міського голови по термінам, по роботам які не виконувалися, то думаю що і цього разу буде так само як і в попередні його обіцянки".

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews