Ситний і бюджетний салат до святкового столу: рецепт приготування

Спробуйте заправити салат домашнім майонезом, тоді смак буде більш насиченим і незвичайним.

12.10.2019 23:29   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Скоро настає час свят. А отже, наш рецепт вам точно знадобиться. Приготуйте заздалегідь на пробу і ми вас запевняємо, ви захочете включити його у святкове меню. Салат готується з простих і бюджетних продуктів. Тому буде по кишені будь-якій сім'ї, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

  • 250 грамів курячої печінки
  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 4 курячих яйця
  • 2 солоних огірка
  • рослинна олія
  • 250 грамів майонезу

Починаємо приготування:

  1. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці.
  2. У сковороду наливаємо трохи олії і кладемо овочі. Тушкуємо їх до м'якого стану.
  3. Курячу печінку відварюємо до готовності і охолоджуємо.
  4. На блюдо ставимо роз'ємне кільце (діаметр 18 см.) і збираємо салат.
  5. Картоплю відварюємо, очищаємо і натираємо на тертці. Викладаємо її першим шаром на блюдо. Злегка солимо і змащуємо майонезом.
  6. Курячу печінку нарізаємо дрібними шматочками і другим шаром викладаємо на салат. Її також присолюємо і промазуємо майонезом.
  7. Потім викладаємо шар з остиглих овочів, а на них — терті солоні огірки. Зверху робимо майонезну сіточку.
  8. Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і відокремлюємо білки від жовтків. Натираємо підготовлені продукти окремо на крупній тертці.
  9. Зверху на шар з огірків викладаємо білки і змащуємо їх майонезом. А потім викладаємо шар і жовтків.
  10. Готовий салат прибираємо в холодильник просочуватися на кілька годин, а потім прикрашаємо на свій смак і подаємо до столу.

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews